0800 123 4567 contact@yourdomain.com

Міжнародна організація по сертифікації продуктів харчування за стандартом "Халяль" в Україні

Цілі компанії

Feature 1

підвищення якості та конкурентоспроможності виробленої українськими організаціями і підприємствами продукції і послуг, що надаються, відповідних стандарту «Халяль»;


Title

развитие индустрии «Халяль» как направление сектора экономики, основанного на высокой нравственности;


Feature 2

забезпечення інтеграції в міжнародні системи стандартизації та сертифікації «Халяль і тісної співпраці з міжнародними центрами по сертифікації продукції і послуг згідно з ісламськими нормам;

Feature 4

створення умов для експорту продукції вітчизняних організацій і підприємств на ринок «Халяль» арабо-мусульманських країн;

Sub Feature 1

Компетентність

Sub Feature 2

Неупередженість

Sub Feature 3

Відповідальність

Що таке «Халяль»?

Слово «халяль» (від арабського «al-halal» - «дозволене») - термін позначає насамперед, безпеку, чистоту, користь для здоров'я людини, відсутність в продуктах харчування шкідливих консервантів і добавок. У мусульманському побуті під назвою «халяль» зазвичай розуміють м'ясо тварин, вживання якого не порушує ісламські харчові заборони, а також відповідає вимогам терміну придатності і зберігання, бо продукція ретельно контролюється відповідним халяль - комітетом. Ісламські закони харчування засновані на Корані, виведені з книг Хадіс, що оповідають про вчинки і висловах пророка Мухаммеда (Мир йому і благословення) і отримані за допомогою екстраполяції і висновків з текстів Корану і Хадіс, зроблених мусульманськими юристами.

Download it free from the WordPress Repository

Join Now

Схема отримання сертифікату

Сертифікат Халяль - це єдиний документ, що дає можливість експортувати продукти харчування в країни арабо-мусульманського світу.

Етап 1

Збір документів

Етап 2

Перевірка документів

Етап 3

Затвердження документів

Етап 4

Виїзд експертної комісії

Етап 5

Лабораторний аналіз зразків

Етап 6

Висновок експертної комісії

Етап 7

Визначення схеми сертифікації

Етап 8

Укладання договору

Етап 9

Отримання сертифікату

Новини

tavukbutg1-705x529

Як впізнати курку Халяль на внутрішньому ринку?

Posted By admin

Шановні споживачі Халяль!
Центр сертифікації  «Халяль Глобал Юкрейн» інформує вас, що статус «Халяль» для продуктів харчування, що реалізуються через  торгівельні мережі  України, може бути визначений лише у  продукції, що має відповідне маркування Сертифікаційного Центру «Халяль» на упаковці.
Виключення складає продукція  ПАТ «Миронівскький хлібопродукт» серії: 23-07-32,

«Halal Global Ukraine» став членом Торгово-промислової палати України

ЦС «Халяль Глобал Юкрейн» став членом Торгово-промислової палати України

Posted By admin

У рамках виїзного засідання Президії Київської Торгово-промислової палати надало свідотство про членство Центру Сертифікації «Халяль Глобал Юкрейн». 
Під час свого виступу директор Центру Сертифікації Ібраім Умеров зазначив, що сертифікація Халяль може охоплювати широкий спектр товарів та послуг і відкрити доступ до ринків багатьох мусульманських країн. «Будемо

Pticevodstvo

ТОВ «Кам’янець-Подільський м’ясокомбінат» отримав сертифікат Халяль

Posted By admin

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кам’янець-Подільський м’ясокомбінат», що входить в структуру агрохолдингу «Ukrlandfarming»,успішно пройшла сертифікацію згідно стандартів Халяль і починає виробництво курячого м’яса із сертифікатом «Halal Global Ukraine».
Кам’янець-Подільський м’ясокомбінат виробляє забій курей-несучок. Основна мета таких курей – нести яйця, і тому їх м’ясо вимагає більш тривалого приготування.

Download it free from the WordPress Repository

Join Now

Сайт разработан студией "ВЕБ-СТОЛИЦА".